COMPETICIÓ

Moltó es fica el tratge de campió en la Copa Caixa Popular

Sensacional actuació del rest de Barxeta en la victòria per 25-15 davant Vicent i Lorja en la partida que adjudicava la plaça vacant en les semifinals de raspall

Moltó va sobreeixir amb una actuació sensacional i determinant.

Moltó va sobreeixir amb una actuació sensacional i determinant. / FUNPIVAL

J. CANO

La Copa Caixa Popular en la modalitat de raspall espera ja la disputa de les semifinals, fase que va quedar definida amb la classificació de l’equip de Barxeta de Moltó i Murcianet gràcies a la seua victòria davant els representants de Xeraco, VicentLorja, que van caure per 25-15 al trinquet de la Llosa de Ranes.

La partida

La partida va ser bona i el desenllaç just. I entre el bon nivell que van oferir tots quatre contendents, Moltó va sobreeixir amb una actuació sensacional i determinant.

El rest de Barxeta està completant una gran Copa, en la qual està recordant al pilotari que fa uns anys dominava el raspall amb autoritat. I ahir va ser encara més eixe jugador de pegada violenta, execució exquisida dels caps, raspada per a encarar-se dalt i restades que no solament eviten al mitger rival, sinó que a més incomoden al rest, de manera que Murcianet podia entrar seguidament a l’atac.

Murcianet.

Moltó i Murcianet (foto) no van parar fins a certificar el triomf i la classificació per a les semifinals. / FUNPIVAL

El mitger de Castelló, per cert, també va aportar prou en el triomf. Sobretot a partir de la segona meitat, on va aparéixer sovint per a treballar-se i acabar quinzes. I, el més important, no va acusar el mes que ha estat parat per lesió.

Enfront, Vicent i Lorja van vendre cara la derrota. I amb una miqueta de sort o encert en moments puntuals, el desenllaç tal vegada podria haver sigut un altre. Sobretot si hagueren aconseguit el tercer joc consecutiu per a ficar el marcador en 15 per cap. Però no van aprofitar el val des del dau i va ser a partir d’este moment quan va començar la pujada de nivell i prestacions de Moltó i Murcianet, que no va parar fins a certificar el triomf i la classificació per a les semifinals, on es trobaran amb Badenes i Tonet IV. L’altra eliminatòria ja era coneguda i tindrà com a aspirants a finalistes a Marrahí i Raúl i als vigents campions i defensors del títol, Ian i Brisca.

Sensacional actuació del rest de Barxeta en la victòria per 25-15 davant Vicent i Lorja (foto).

Sensacional actuació del rest de Barxeta en la victòria per 25-15 davant Vicent i Lorja (foto). / FUNPIVAL

Resultats

Calendari i resultats de la IX Copa Caixa Popular de raspall.

Calendari i resultats de la IX Copa Caixa Popular de raspall. / FUNPIVAL