LLARGUES

Benidorm, Castells i Relleu s'imposen a l'estrena del Circuit a Llargues a Mutxamel

Els guanyadors superaren respectivament a Laguar, Sella i Parcent

Circuit a Llargues J1 a Mutxamel: Relleu - Parcent

Circuit a Llargues J1 a Mutxamel: Relleu - Parcent / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Mutxamel va donar aquest diumenge el tret d'eixida a la sisena edició del Circuit a Llargues. El carrer Pedro Cano Izquierdo va acollir les tres partides d'una primera jornada que va comptar per a la seua celebració amb la col·laboració tant de l'Ajuntament de Mutxamel com del Club de Pilota Valenciana Mutxamel, amb representación encapçalada pel regidor d’Esports, José Ángel Pérez, i el president del club, Pepe Berenguer.

Els primers líders

Benidorm, Top Recambios Castells i Relleu són després d'aquesta primera jornada els líders de la competició, gràcies als seus triomfs davant Laguar, Sella i Parcent, respectivament.

La jornada va arrancar amb el duel entre Sella i Castells, resolt per als de la Marina Alta amb un clar 3-8. Els de Castells, liderats per Álvaro al traure, s'adaptaren millor a l'amplària del carrer que els de la Marina Baixa i resolgueren amb autoritat el seu compromís.

La jornada va arrancar amb el duel entre Sella i Castells.

La jornada va arrancar amb el duel entre Sella i Castells. / FEDPIVAL

Relleu i Parcent reproduïren la final de l'edició 2022, amb el mateix desenllaç. Tot i la lesió de Sergi, banca de l'equip relleuer, en el calfament, la destacada actuació de Cardona va servir de guia per als seus companys. Els parcentins ho posaren molt difícil ja que, amb 5-5, disposaren d'opcions per a avançar-se al marcador, però finalment Relleu s'apuntà la victòria per 8-5.

La partida de la vesprada va ser la més desequilibrada. Benidorm va dominar de principi a fi a l'equip de Laguar i s'imposà per un clar 8-1, amb una gran actuació coral de l'equip benidormer liderat per José Luis.

Benidorm va dominar de principi a fi a l'equip de Laguar i s'imposà per un clar 8-1.

Benidorm va dominar de principi a fi a l'equip de Laguar i s'imposà per un clar 8-1. / FEDPIVAL

Segona jornada

La segona jornada d'aquest Circuit de llargues es jugarà a La Nucia, gràcies al suport de l'Ajuntament. El carrer Joaquín Berenguer de la localitat nuciera serà l'escenari aquest diumenge de les tres partides programades. A les 10:00 es veuran les cares dos dels equips que sumaren el triomf en la seua estrena, Benidorm i Relleu. A les 12:00, Laguar s'enfrontarà a Top Recambios Castells. Per acabar, a les 15:00 s'amidaran Sella i Parcent.