RASPALL FEMENÍ PROFESSIONAL

Aida-Mar i Victoria-Myriam, finalistes de la Copa Diputació de Castelló

La final de raspall femení professional es disputara el dia 12 al trinquet d’Onda amb les càmeres d’À Punt Mèdia en directe

Victoria buscarà la segona victòria consecutiva.

Victoria buscarà la segona victòria consecutiva. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El passat dimecres es va disputar l’última jornada de la II Copa Diputació de Castelló als trinquets de Xilxes i Borriol. Aida i Mar es van enfrontar a IreneAmparo i Júlia al matí en Xilxes i a la vesprada en Borriol van jugar Victoria i Myriam contra AnaAnabel Marina.

Trinquet de Xilxes

Al trinquet ‘Álvaro Navarro’ de Xilxes estava tot definit, Aida de Moixent i Mar de Bicorp van aplegar tranquiles, ja que el seu lideratge amb un clar triomf, en la penúltima jornada, va consolidar a aquesta parella que ja tenia clar el seu pas a la final.

Mar arriba en un gran estat de forma.

Mar arriba en un gran estat de forma. / FEDPIVAL

Tot i aquesta situació, la parella va verificar que van a totes i va oferir una partida on no va deixar escapar cap punt. Aida i Mar van demostrar solidesa i encert davant el trio format per Irene de MassamagrellAmparo de Moncada i Júlia de Tavernes de la Valldigna que, encara que ho van intentar, la partida es va decantar a la seua contra i es va veure reflectit al resultat de 25 per 5.

Aida ha tingut un paper destacat al llarg del campionat.

Aida ha tingut un paper destacat al llarg del campionat. / FEDPIVAL

Amb aquesta victòria a la mà, la parella que millors resultats ha aconseguit al llarg de la competició es va guanyar el lloc a la final. La partida va comptar amb gran participació de l’equip de govern de l’ajuntament de Xilxes, encapçalat pel seu alcalde, Ismael Minguet.

Trinquet de Borriol

A la vesprada, al trinquet Municipal de Borriol estava tot per decidir, ja que els dos equips tenien possibilitats de ser finalistesVictoria de ValènciaMyriam de l’Alqueria d’Asnar van demostrar autoritat. Des del primer moment van entrar amb força, manifestant que volien el bitllet per a la final.

Myriam, durant la jornada de Borriol.

Myriam, durant la jornada de Borriol. / FEDPIVAL

El trio format per Ana de Beniparrell, Anabel de Tavernes Blanques i Marina d’Algimia d’Alfara va intentar retallar distàncies però la parella va ser superior. El resultat final va ser de 25-0. 

Final

Finalment arriben a la final les dos parelles, les quals ja es varen enfrontar en la primera jornada de la competición al trinquet de Castelló. En eixa partida, Aida i Mar es varen imposar per 25-15 a Victoria i Myriam , en una partida molt disputada i que es va decidir per xicotets detalls.

La final es jugarà el dia 12 a les 12:00 h al trinquet d’Onda i és retransmetrà en directe per À Punt Media. Previament es farà la presentació de les escoles de Castelló.

CARTELL DE LA II COPA DIPUTACIÓ CASTELLÓ.

CARTELL DE LA II COPA DIPUTACIÓ CASTELLÓ. / FEDPIVAL