COMPETICIÓ

La IX Copa Caixa Popular de raspall ja té finalistes

Badenes i Tonet IV van guanyar a Moltó i Murcianet per 25-15 a la primera semifinal. En la segona, Ian i Brisca van superar a Marraí i Raúl, formació de Castelló, per 25-15

Badenes i Tonet IV celebren el passe a la final.

Badenes i Tonet IV celebren el passe a la final. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

Badenes i Tonet IV lluitaran per ser campions de la IX Copa Caixa Popular de raspall. Enfront es trobaran a Ian i Brisca, els guanyadors de l’última edició.

L’equip del Genovés va ser el guanyador de la primera semifinal que va tindre lloc a la localitat genovesina. El 25-15 sobre Moltó i Murcianet, representatius de Barxeta, va ser producte d’una partida dauera que només es va desequilibrar en l’únic joc convertit des del rest. Amb 20 per 15, Badenes i Tonet IV van certificar el tanteig que finalment seria definitiu.

Badenes (foto) i Tonet IV van certificar el tanteig que finalment seria definitiu

Badenes (foto) i Tonet IV van certificar el tanteig que finalment seria definitiu / FUNPIVAL

I és que ambdues parelles van oferir una treta potent que impedia al contrincant contrarestar el dau. Badenes i Tonet IV van tancar el joc al segon val, en aprofitar-se de certes imprecisions dels rivals.

La final de la IX Copa Caixa Popular de raspall comptarà amb els guanyadors de l’última edició. Ian i Brisca, parella representativa de Castelló de Rugat, tornaran a competir pel títol després de classificar-se ahir al trinquet de la Llosa de Ranes. Ian i Brisca van superar a Marraí i Raúl, formació de Castelló, per 25-15 i competiran pel títol el pròxim dissabte al trinquet d’Oliva contra Badenes i Tonet IV, equip del Genovés.

Ian i Brisca (foto), parella representativa de Castelló de Rugat, tornaran a competir pel títol.

Ian i Brisca (foto), parella representativa de Castelló de Rugat, tornaran a competir pel títol. / FUNPIVAL

La partida es va resoldre amb l’únic joc que es va convertir des del rest. Va ser amb iguals a 10 quan Ian i Brisca van colpejar el marcador. Els de Castelló de Rugat van tombar una oportunitat amb val de Marrahí i Raúl. A continuació, la diferència es va ampliar des del dau. Un duel d’anada i tornada amb els dos equips oferint un gran espectacle. La victòria es va fonamentar en una gran treta d’Ian perquè un encertat Brisca rematara o es treballara cada quinze per impedir la reacció dels rivals.

Marrahi.

Marrahi. / FUNPIVAL

Escala i corda

Puchol II i Álvaro Gimeno jugaran la semifinal de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda. L’equip de la Pobla de Vallbona va guanyar al representatiu de Vila-real, amb Salva Palau i Javi, per 60-55 a Vilamarxant. Un lloc a la final que es jugaran el dia 12 de novembre amb José Salvador i Tomás II (Dénia), a la Pobla de Vallbona.

Puchol II (foto) i Álvaro Gimeno jugaran la semifinal de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda.

Puchol II (foto) i Álvaro Gimeno jugaran la semifinal de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda. / FUNPIVAL

 El quadre de les semifinals de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda es va completar dissabte al trinquet de Pelayo. Marc i Conillet van aconseguir l’última plaça disponible. La parella de Montserrat va superar a Pere Roc II i Santi, representatius de Benidorm, per 60-30.

Marc i Conillet van mostrar-se segurs i contundents per a sacsejar una partida envoltada d’igualtat. Tot es va trencar amb 30-25, quan els montserratins van sumar el primer joc des del rest. A partir d’ací, Marc i Conillet van controlar el marcador i no van deixar que Pere Roc II i Santi tancaren més d’un joc. Amb esta victòria, Marc i Conillet es jugaran un lloc a la final contra Francés i Hilari, conjunt de Pedreguer-masymas, el pròxim divendres al trinquet de Vila-real.

Marc (foto) i Conillet van aconseguir l’última plaça disponible de semifinals de la Copa Caixa Popular d'escala i corda.

Marc (foto) i Conillet van aconseguir l’última plaça disponible de semifinals de la Copa Caixa Popular d'escala i corda. / FUNPIVAL

Calendari.

Calendari. / FUNPIVAL

Copa 2

El trinquet del Genovés també va acollir la primera semifinal de la V Copa 2 Caixa Popular de raspall. En este cas, David i Momparler es van classificar per a la final després de véncer a Joan i Sergi per 25-5

El cartell de la final de la V Copa 2 Caixa Popular de la modalitat de raspall també es va completar dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes. Boronat i Néstor van véncer a Ramón i Ricardet per 25-10 i lluitaran pel títol el dia 13 de novembre al trinquet de Xeraco. Els rivals de Boronat i Néstor són David i Momparler.

Boronat.

Boronat. / FUNPIVAL