RASPALL FEMENÍ PROFESSIONAL

La segona jornada de la Lliga CaixaBank de raspall femení deixa dos equips al capdavant

Victoria-Natalia-Mireia i Ana-Amparo-Isabel lideren la classificació després de dos triomfs. La tercera parada de la competició tindrà lloc aquest dijous al trinquet de Bellreguard, amb dos partides

L'equip de Victoria, Natalia i Mireia va tornar a guanyar en la segona jornada de la Lliga CaixaBank.

L'equip de Victoria, Natalia i Mireia va tornar a guanyar en la segona jornada de la Lliga CaixaBank. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Els trinquets de Sueca i Benissa van ser aquest diumenge els escenaris de les partides corresponents a la segona jornada de la XVII Lliga CaixaBank de raspall femení professional, que també compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València. Els equips formats per Victoria, Natalia i Mireia, d'una banda, i Ana, Amparo i Isabel, d'altra, aconseguiren sengles triomfs per 25-15 i comanden la classificació amb dos triomfs cadascú. Les altres formacions encara no han puntuat.

Trinquet de Sueca

Al trinquet 'Eusebio' de Sueca, Victoria, Natalia i Mireia s'imposaren davant el trio Erika-Mar-Marina. L'equip de la vigent campiona de l'Individual es va mostrar més encertat, encara que el primer joc va caure del costat del trio blau.

El tercer joc va resultar decisiu, ja que les roges trencaren la treta d'Erika i es ficaren per davant al marcador. Amb avantatge, Victoria, Natalia i Mireia consolidaren el seu domini amb el 15-5 i saberen conservar el seu traure per acabar imposant-se 25-15.

Trinquet de Benissa

De vesprada, la partida celebrada al trinquet de Benissa també va concloure amb el mateix marcador. Ana, Amparo i Isabel, de blau, superaren a Irene, Myriam i Joana després d'una partida també molt igualada.

L'equilibri es va mantindre fins el 10-10, moment a partir del qual el trio blau agarrà distància després de trencar el traure d'Irene i es va ficar 10-20. Ana, Amparo i Isabel es mostraren molt solvents, però el conjunt roig encara no havia dit l'última paraula i s'apuntà el següent joc.

Amb 15-20, la formació blava no volia veure perillar el triomf i conquistà l'últim joc per a sumar tres nous punts en aquesta segona jornada de la Lliga CaixaBank.

Ana, amb Amparo i Isabel, suma dos triomf després d'imposar se aquest diumenge al trinquet de Benissa.

Ana, amb Amparo i Isabel, suma dos triomf després d'imposar se aquest diumenge al trinquet de Benissa. / FEDPIVAL

Dijous, a Bellreguard

La tercera jornada de la competició visitarà el trinquet de Bellreguard el pròxim dijous. A les 17:30 hores s'enfrontaran Aida-Anabel-Júlia contra Erika-Mar-Marina, dos equips que van caure derrotats en l'única partida que han jugat fins ara.

A partir de les 18:30, s'amidaran els dos conjunts que lideren la classificació. Tant Victoria-Natalia-Mireia com Ana-Amparo-Isabel acumulen 6 punts; la formació que guanye s'establirà com a líder en solitari d'aquesta Lliga CaixaBank.

Les següents cites tindran lloc el diumenge, amb la disputa de la quarta jornada als trinquets de Piles i Ontinyent. El dimarts 28, el trinquet de Sueca acollirà les dos últimes partides de la fase regular, després de la qual quedaran definits els equips finalistes.