COMPETICIÓ

Ian, Tonet IV i Momparler, campions del Trofeu Mestres de raspall

El trio guanyador va superar a SalellesII, Seve i Bossio per 30-15 al trinquet de la Llosa de Ranes en una final on els vencedors van ser més regulars, sempre amb el número u de la raspada com a comandant

Ian, Tonet IV (foto) i Momparler van convertir-se en els nous campions gràcies a no abaixar el ritma al llarg del duel.

Ian, Tonet IV (foto) i Momparler van convertir-se en els nous campions gràcies a no abaixar el ritma al llarg del duel. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

La regularitat és un aspecte clau per a aconseguir èxits en matèria esportiva i ahir es va demostrar en la final del V Trofeu Mestres de raspall. Ian, Tonet IV i Momparler van convertir-se en els nous campions gràcies a no abaixar el ritma al llarg del duel. El trio vencedor va superar a Salelles II, Seve i Bossio per 30-15 al trinquet de la Llosa de Ranes.

La partida

La regularitat es va imposar en un equip que tenia un rest que no errava, tot i no tindre tanta treta com en el bàndol contrari, amb Tonet IV marcant la diferència i amb Momparler sense fissures i amb molta màgia anotadora. Enfront, Salelles II va créixer per a ser el dominador dels jocs finals, Seve va contrarestar la batalla en el mig i Bossio va saber caçar les que tenia per davant, encara que en conjunt, els blaus van sumar més errades i la pilota tampoc els va dir com als rojos.

Un Momparler sense fissures i amb molta màgia anotadora.

Un Momparler sense fissures i amb molta màgia anotadora. / FUNPIVAL

La partida es decidia des del rest, almenys en els tres primers jocs. Dos per als rojos i altre per als blaus. Tonet IV i companyia van ser els primers a sumar des del dau. Era un autèntic duel d’anotació contra Seve. Enmig d’esta batalla, els rojos es van imposar. Ian va executar una treta directa, alçant-la més de l’habitual perquè Salelles II se la vera damunt després del rebot. Era el primer joc des d’esta zona per a obrir la primera gran diferència en el marcador (15-5).

A continuació, els blaus van respondre en un joc amb una duració de 25 minuts. Salelles II, Seve i Bossio van tancar-lo a la sèptima oportunitat amb val.

Una dinàmica que continuaria al rest per a igualar a 15. Salelles II oferia colps poderosos i potents, sobretot en la treta amb Bossio a l’aguait, per a contrarestar el lideratge de Tonet IV al contra. Els rojos van poder aguantar-lo defensivament, ja des del rest, per a trencar la igualtat i avançar-se de nou (20-15). Tonet IV ha pegat un pas endavant per a tornar a recuperar l’avantatge de dos jocs, sempre ben secundat per Momparler i Ian. Un joc ràpid que els permetia tindre la partida i el títol a tir.

Salelles II oferia colps poderosos i potents.

Salelles II oferia colps poderosos i potents. / FUNPIVAL

Tot i la gran defensa de Salelles II des del fons, els rojos estaven per totes. Tonet IV va situar el val i 15, mentre que Ian ha sentenciat amb una raspada que ha creuat la canxa fins a la llotgeta.

Calendari

Resultats.

Resultats. / FUNPIVAL