LLIGUES CAIXABANK

Montaner i Tonet acceleren a Bellreguard

La parella de l'equip del Genovés s'imposà a Marrahí, Lorja i Momparler (Castelló) per 25-15 i es col·loca com a líder provisional de la Lliga CaixaBank de raspall

Tonet i Montaner continuen avançant amb pas ferm en la Lliga CaixaBank de raspall.

Tonet i Montaner continuen avançant amb pas ferm en la Lliga CaixaBank de raspall. / Julio Cebolla / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Tonet IV va de debò. El campió individual i Montaner demostraren aquest dijous al trinquet de Bellreguard que continuen en progressió en aquesta Lliga CaixaBank. Després de l'ensopegada inicial -per la mínima- contra Salelles i Brisca, la formació del Genovés ha sumat sengles triomfs en els seus dos següents compromisos i ja lidera la classificació amb 5 punts, això sí, amb una partida més que els seus perseguidors.

A Bellreguard, el duel contra Marrahí, Lorja i Momparler, l'equip de Castelló, no resultà gens senzill per als rojos. Ho va semblar al principi, amb un 10 per cap que va fer pensar en un ràpid desenllaç, però els blaus van reaccionar. Marrahí va començar a traure com ell sap, Lorja es va multiplicar al mig -perquè tindre davant a Tonet és de tot menys fàcil- i Momparler va anar agarrant confiança i la maquinària es posà a punt.

Amb 20-15, és a dir, amb 1 punt salvat per als de Castelló, i Marrahí al dau, a un pas estigueren de fer iguals a 20. Però Tonet IV una vegada més, en un estat físic pletòric i en societat amb Montaner, es va endur el joc i la victòria. Els 2 punts aconseguits els fan escalar a la primera posició per davant d'Iván-Seve (La Llosa de Ranes) i de Salelles-Brisca (Oliva), que han de jugar divendres i dissabte respectivament. Per la seua part, el punt sumat estrena el compte del conjunt de Castelló.

Aida es perd la Lliga

Aida és baixa definitiva per a la Lliga CaixaBank. La rest de Moixent, aqueixada d'una trapezalgia, tampoc podrà estar en aqusta tercera jornada amb el seu equip -Ajuntament de Pedreguer-Rolser- a Xàbia. Com que la fase regular de raspall femení són cinc jornades, la seua nova absència suposa superar el 50% de les partides i per tant causa baixa definitiva. Així les coses, Clara Barrachina es fa amb la titularitat de l'equip.

De la Vega, baixa

Per la seua part, Lluís de la Vega tampoc podrá jugar dissabte a Pelayo la seua partida d'escala i corda amb Jesús i Álvaro Gimeno (Ajuntament d'Almussafes) i la seua plaça serà ocupada novament per Julio Palau. En aquest cas, és també la tercera absència del almussafenc per lesió -trencament del tendó central del recte femoral-, però la fase regular consta de set jornades.

D'altra banda, Mario Casades també es perdrà la partida del seu equip (Riba-roja) de la Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro2 d'aquest diumenge, per molèsties a l'esquena. El seu lloc serà ocupat per Héctor Miguel, de Sueca, mentre que Rubén Sanz, de Moixent, exercirà com a punter contra la formació de Vila-real (Diego i Álvaro Mañas).