LLIGA CAIXABANK

La Llosa i Tavernes continuen en creixement a la Lliga CaixaBank de raspall

El triomf d'Iván-Seve comprimeix la part alta de la classificació, mentre que Ana-Júlia-Joana es distancien

Júlia de Tavernes de la Valldigna, amb Ana i Joana, líders de la lliga CaixaBank de raspall.

Júlia de Tavernes de la Valldigna, amb Ana i Joana, líders de la lliga CaixaBank de raspall. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

FEDPIVAL

Aquest dilluns va arrancar una nova jornada, la quarta, de la Lliga CaixaBank 2024 de la modalitat de raspall. Els trinquets de Xeraco i la Pobla de Vallbona van ser els escenaris de les partides de la màxima categoria, on els equips de la Llosa de Ranes i Tavernes de la Valldigna van aconseguir sengles importants victòries.

A Xeraco, el duel entre les potents parelles de Montaner-Tonet IV (El Genovés) i Iván - Seve (La Llosa de Ranes) es va decantar del costat d'aquests. Com es podia preveure, la partida va resultar molt igualada i cap equip va dominar al joc ni al marcador durant els primers compassos

L'equilibri es va mantindre fins el 15 iguals, amb Tonet IV i Iván protagonitzant els intercanvis de colps. L'entrada en acció de Seve va resultar decisiva per a desnivellar el duel cap als blaus, que trencaren la treta de Montaner i, amb 20-15 per davant, sentenciaren la partida al seu favor.

A la Pobla de Vallbona es va viure una vibrant partida entre Ana-Júlia-Joana (Tavernes de la Valldigna) i Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell), amb triomfs per al conjunt de la Safor per 25-15. Les dos rests, Ana i Irene, van destacar especialment en un duel on els dos conjunts tingueren les seues opcions, però que es va decidir per al conjunt de Tavernes, que lidera la classificació en solitari amb 8 punts producte de 4 victòries en altres 4 partides.

També a Xeraco, Joan, Gabi i Javier (Castelló) s'imposaren amb autoritat a Ximo i Sergi (Xeraco) per 10-25. El trio es va mostrar superior, més segur i encertat i, liderat per Gabi, es va emportar un triomf que els acosta a la primera posició de la taula.

Benidorm es puja al carro de favorits de la Lliga CaixaBank

La tercera jornada de la Lliga CaixaBank 2024 es va tancar aquest diumenge en el trinquet de Xàbia amb doble sessió. En escala i corda Pro1, el trio de Benidorm va patir per a emportar-se una partida que va estar molt prop de remuntar l'equip de Vila-real, mentre que en raspall Aina-Amparo-Noelia (València) van sumar la seua primera victòria contra Pedreguer-Rolser.

La formació de Pere Roc II-Pere-Santi es va emportar la victòria per 60-50 davant Jose Salvador-Conillet-Monrabal. Els primers jocs van tindre una igualtat que reflectia amb fidelitat la posició de cadascun dels equips. Fins al 20-20 s'intuïa l'equilibri de forces, però en eixe moment el trio de Benidorm va començar a pujar el ritme i es va situar amb 20-55 a tir de pedra del triomf.

Quan tot semblava decidit es van veure els millors colps d'un Conillet que va contagiar als seus i es van posar només un joc per davall (50-55). Quan la remuntada semblava més a prop, el trio de Benidorm va posar la calma en cada colp i li va traslladar els nervis al rival, que finalment no va poder donar-li la volta.

Aquesta victòria posa al conjunt de Benidorm en la tercera posició d'escala i corda Pro1 amb cinc punts, empatats precisament amb Vila-real. Giner i Nacho lideren la taula invictes amb 6 punts.

Aquesta victòria posa al conjunt de Benidorm en la tercera posició d'escala i corda Pro1 amb cinc punts.

Aquesta victòria posa al conjunt de Benidorm en la tercera posició d'escala i corda Pro1 amb cinc punts. / FEDPIVAL

El trinquet de Xàbia també va acollir l'última partida de la jornada de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1 amb la victòria d'Aina-Amparo-Noelia (València) davant Clara-Natalia-Marina (Pedreguer-Rolser) per 15-25. Les de Pedreguer van començar fort amb un 10-0 i molt bones sensacions. En l'equip blau va començar a destacar la figura d'Amparo per a igualar la partida i portar-la al 15-15, per a posteriorment decantar-la al seu favor. Després de tres jornades, la primera posició continua sent per a Ana-Júlia-Joana (Tavernes de la Valldigna).

L'equip d'Amparo Noelia i Aina va estrenar el seu caseller a la Lliga CaixaBank.

L'equip d'Amparo Noelia i Aina va estrenar el seu caseller a la Lliga CaixaBank. / FEDPIVAL

L'activitat del cap de setmana es va tancar en el trinquet de Borriana amb la victòria per 60-35 de Diego López-Álvaro Mañas (Vila-real) davant Héctor-Muedra II-Rubén (Riba-roja).