LLIGA CAIXABANK

Benidorm es col·loca líder de la Lliga CaixaBank

Pere Roc, Pere i Santi s’imposen a Puchol i Tomás (Pedreguer MasyMas); Montaner i Tonet també es col·loquen primers en raspall

Victoria i Isabel (Bonrepòs i Mirambell) es van assegurar el seu pas a semifinals.

Victoria i Isabel (Bonrepòs i Mirambell) es van assegurar el seu pas a semifinals. / @juliocebolla

FEDPIVAL

El trinquet de Vilamarxant va viure l’inici de la quarta jornada de la Lliga Caixabank Pro1 on el conjunt de Benidorm, trio format per Pere Roc II, Pere i Santi, va aconseguir un treballat triomf davant la parella de Puchol II i Tomàs II (Pedreguer-masymas), que els situa líders provisionals amb una partida més que la resta d’equips. Pere va ser el més destacat d’un trio que va rendir a un gran nivell ahir.

La vesprada havia començat a Vilamarxant amb una partida de la Lliga Caixabank d’escala i corda Pro2 on Vicent, Muedra II i Rubén (Riba-roja) va sumar una impressionant victòria davant Héctor, Guillem Palau i Marc Barber (Sueca), a qui van vencer 60 per 25. El bon fer de Muedra II i Rubén tancant els quinzes va deixar sense opció a un equip blau que no va tindre el seu millor dia.

Raspall

En raspall, en la Lliga Caixabank Pro1, es va celebrar al trinquet de Piles la partida més disputada de la jornada. L’equip de Montaner i Tonet IV (El Genovés) es va acabar imposant 25 per 20 al trio de Moltó, Murcianet i Bossio (Barxeta) i es col·loca líder amb una partida més que la resta de rivals. Els cinc pilotaris es van deixar la pell en una partida espectacular de pilota. Tonet IV va ratllar la perfecció per remuntar un 15 per 20 advers i sumar un important triomf.

Victoria i Isabel (Bonrepòs i Mirambell) es van assegurar el seu pas a semifinals després d’aconseguir una excel·lent èxit al trinquet del Genovés amb una partida ‘sabatera’, que reforça la seua candidatura per al títol. La parella no va donar opció al trio d’Aina, Amparo i Noelia (València), que queden eliminades a falta d’una partida de la fase regular.

En la Lliga Caixabank de raspall Pro2, partida que també es va celebrar al trinquet del Genovés, l’equip roig, representant de Càrcer, format per Ramón, Marc i Alejandro, va patir una severa derrota davant l’equip de Castelló, conformat per Joan, Gabi i Javier. La partida va ser ‘sabatera’ per a l’equip blau.