PILOTA A L'ESCOLA

Massalfassar tanca la competició de Cicles Formatius

Les primeres finals del programa Pilota a l’Escola 2023-24 coronaren a l’IES Gregorio Maians d’Oliva com a campió i subcampió

Foto de família.

Foto de família. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El passat dia 9 de febrer es disputà al municipi de Massalfassar la fase final de la competició de Cicles Formatius, dins del programa Pilota a l’Escola en aquest curs 2023-2024.

La jornada es desenvolupà entre el trinquet municipal, el carrer de galotxa i el carrer natural Metge Eloi Garcia. Tot i els dubtes inicials, degut a les condicions meteorològiques, la jornada va transcórrer amb total normalitat.

Centres educatius

- IES 8 DE MARÇ d’Alacant

- IES SERRA D’IRTA d’Alcalà de Xivert

- IES JOAN COROMINES de Benicarló

- IES MONASTIL d’Elda

- CENTRE PRIVAT LOS NARANJOS de Gandia

- IES GREGORI MAIANS d’Oliva

- IES DISTRICTE MARÍTIM de València

Un total aproximat de 120 alumnes, distribuïts en 21 equips, es donaren cita en aquesta fase final, que any rere any va consol.lidant-se en el calendari d’activitats del programa Pilota a l’Escola.

Campió: Gregori Maians Oliva.

Campió: Gregori Maians Oliva. / FEDPIVAL

Subcampió: Gregori Maians Oliva.

Subcampió: Gregori Maians Oliva. / FEDPIVAL

Destacaren per damunt de la resta els centres IES Gregori Maians d’Oliva, i el Colegio Los Naranjos de Gandia, amb 4 i 3 equips en quarts de final respectivament. La fase final la completà un equip, molt meritori, de l’IES Joan Coromines de Benicarló.

3r Classificat : Los Naranjos Gandia.

3r Classificat : Los Naranjos Gandia. / FEDPIVAL

Quadre d'honor

El quadre d’honor finalitzà amb el Gregori Maians com a campió i subcampió d’aquesta edició, amb els equips A2 i B2 respectivament, mentre que Los Naranjos acabà com a tercer classificat.

Quadre d'honor Cicles Formatius Pilota a l'escola 23 24.

Quadre d'honor Cicles Formatius Pilota a l'escola 23 24. / FEDPIVAL

Els encarregats de lliurar els trofeus van ser l’alcalde amfitrió, Higinio Yuste, i Jesús Fontestad, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.