RASPALL

Gran estrena de Vercher i Raúl en la VII Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall

Vercher va encarar la galeria amb facilitat

Vercher va encarar la galeria amb facilitat / FUNPIVAL

MATIES OLIVER / J. CANO

Gran estrena de Vercher i Raúl en la VII Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall. La parella representativa de Xàbia va aconseguir la victòria ahir a Oliva en una partida sabatera (25 per cap) sobre Badenes i Canari, equip de Xeraco. Estos dos punts i l’àmplia diferència en el marcador situen a la formació alacantina al capdavant del grup A, ja que este duel va tancar la primera jornada.

Tot i el resultat, Badenes i Canari van lluitar de valent per sumar algun joc, però els xeraquers no van aprofitar les ocasions amb val en el segon i tercer joc, a diferència dels xabiencs. Vercher va trobar amb facilitat la galeria, mentre que Raúl va poder parar les tretes de Badenes quan van partir des del rest.

En cas contrari, el rest de Piles era un canó al dau i Raúl va mostrar-se efectiu en la seua zona d’atac. El quart joc va ser net i amb clara superioritat blava. Una iniciativa dels de la Marina Alta que va continuar en el tanteig final, encara que els rojos no van baixar els braços.

Presentació

L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona va presentar ahir al seu equip de la XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda format per Puchol II i Carlos que debutarà el pròxim diumenge en la que significarà la reobertura del trinquet Miguel Canya I de la localitat de Camp de Túria. Les reformes de remodelació de l’escenari «es van allagar deu mesos», segons va indicar la regidora d’Esports del consistori poblà, Iris Marco.

El cartell del diumenge es completa amb una partida de raspall femení d’elit que enfrontarà a Victoria i Amparo amb Ana i Mar.

LA PISSARRA

Dimecres 8 de setembre | 17:00

Trinquet de Guadassuar   

- Montaner i Néstor

- Ximo i Murcianet

Dimecres 8 de setembre | 18:30

Trinquet de Guadassuar      

- Salva Palau i Héctor

- Francés i Pere

Dijous 9 de setembre | 17:00

Trinquet de Castelló de Rugat   

- Raül i Momparle

- Andreu i Bossio

Dijous 9 de setembre | 18:30

Trinquet de Castelló de Rugat   

- Vicent i Lorja

- Iván i Seve