RASPALL

Tercera jornada en raspall parelles masculí amb pressió per als líders

Bicorp i Xeraco, líders dels grups A i B de l’Autonòmic de raspall parelles masculí, Trofeu Diputacio de València, fan front a un cap de setmana en què no es poden deixar els punts.

Els dos líders de la competició es veuran les cares contra els respectius cuers

Els dos líders de la competició es veuran les cares contra els respectius cuers / FEDPIVAL

Superdeporte

Els dos líders de l’Autonòmic de raspall parelles masculí - Trofeu Diputacio de València es veuran les cares contra els respectius cuers, i tenen la pressió de no poder deixar-se cap punt si volen seguir dominant les classificacions. La jornada anuncia canvis, després de les quatre partides que es disputen repartides entre dissabte i diumenge.

En el grup A, la jornada es viurà tota el diumenge. A les 11:00h, a El Genovés la parella local de l’equip A de la Costera, que ve de perdre con el líder Bicorp en l’última jornada, rebrà a Alcàntera-Càrcer A, que suma els mateixos punts que el primer equip d’El Genovés. Ja a les 18:00h es disputarà l’altra partida del grup. Serà a Muro, entre el Murotub i l’equip de Bicorp. L’equip del Comtat no ha sumat encara cap punt, mentre que els de la Ribera tenen en la seua mà no despenjar-se de la part alta.

En el grup B, les dues partides seran el dissabte. A les 17:30h la primera, entre Gavarda i Alzira, a Gavarda. Els dos equips estan empatats a tres punts en la classificació. En la segona partida del grup, a les 18:00h a Xeraco, l’equip local rebrà a El Genovés B. Els de la Safor sumen tots els seus duels per victòries, mentre que els de la Costera encara no han puntuat.

La jornada anuncia canvis, després de les quatre partides que es disputen repartides entre dissabte i diumenge

La jornada anuncia canvis, després de les quatre partides que es disputen repartides entre dissabte i diumenge / FEDPIVAL

Jornada tres:

Grup A:

Diumenge 26, 11:00h: El Genovés A – Alcàntera-Càrcer A

Diumenge 26, 18:00h: Murotub - Ayuntamiento Bicorp A

Grup B:

Dissabte 25, 17:30h: Gavarda A – Family Cash Alzira A

Dissabte 25, 18:00h: CPV Xeraco A – El Genovés B

Classificacions:

Grup A:

1º Ayuntamiento de Bicorp 6 pts

2º El Genovés A 3 pts

2º Alcàntera-Càrcer 3 pts

4º Murotub SL 0 pts

Grup B:

1º Xeraco 6 pts

2º Family Cash Alzira 3 pts

2º Gavarda 3 pts

4º El Genovés B 0 pts