RASPALL

Copa Diputació de València - Caixa Popular de raspall: Iván i Seve són els primers semifinalistes

La contundent victòria per 25-5 davant Ian i Brisca els atorga un lloc en la fase final quan encara queden dues jornades per completar-se

Seve va deixar clar ahir a la Llosa que està un gran moment de forma i perfectament acompanyat per Iván

Seve va deixar clar ahir a la Llosa que està un gran moment de forma i perfectament acompanyat per Iván / FUNPIVAL

J. Cano

La Copa Diputació de València - Caixa Popular en la modalitat de raspall té en Iván i Seve als seus primers semifinalistes gràcies a la contundent victòria obtinguda ahir davant Ian i Brisca per 25-5 en partida disputada al trinquet de la Llosa de Ranes.

Els tres primers jocs van estar equilibrats. Iván i Seve van posar el marcador en 10 per cap per la seua capacitat per a restar, però principalment per la solvència per a acabar el quinze. El rest d’Ontinyent raspant, de bot de braç i de rebot i el punter de Castelló disparant amb les dues mans i ajustant molt els colps.

Enfront, Ian i Brica estaven plantejant batalla i feien sensació de perill. Tant és així que a continuació van estrenar el seu caseller amb autoritat, amb un joc net des del rest. Ara sí, van ser capaços de tornar totes les rematades rivals, també van saber evitar a Seve i quan la pilota va quedar clara per a tirar-la dalt es van encarar amb encert a la galeria.

Però Ian i Brisca es van apagar. La contundència va anar a menys i el punt de mira es va desafinar, de manera que moltes pilotades van anar directament a l’escala. Estes concessions, davant una parella que estava jugant a gran nivell, va fer que la partida es desequilibrara en el tram final.

Amb Iván i Seve ja amb plaça segura per a les semifinals, les altres tres parelles del Grup B mantenen opcions matemàtiques per a classificar-se encara que Vicent i Lorja són els millors situats amb diferència i els únics que depenen d’ells mateixos.

Victòria de Puchol II i Carlos

La Copa en la modalitat d’escala i corda també va tindre ahir partida, però a Petrer, on Puchol II i Carlos van superar a Pere Roc II i Félix per 60-55.

Ambdues parelles arribaven invictes a la cita i van demostrar el seu gran moment de forma. Pere Roc II i Félix van manar en el marcador amb dos o tres jocs durant gran part de la confrontació gràcies al seu millor començament. En la contra, Carlos va eixir gelat i Puchol II no acabava de dominar els espais del trinquet alacantí.

Però el campió individual i el seu mitger van millorar bona cosa amb el pas dels jocs i del 35-20 en contra van estar a punt d’igualar a 45, encara que no van concretar el val.

Després van signar una gran remuntada. El marcador estava en 55-40, Pere Roc II i Félix continuaven pegant molt, però Puchol II i Carlos van doblegar als seus rivals rendint a un nivell superlatiu.