Respecte a la gran final de Primera del Diputació de Raspall Parelles, seran les xiques dels clubs de Bicorp i Alcàntera-Càrcer les que protagonitzen la partida que es retransmetrà per ADN Valencià en directe per les xarxes socials. Victoria de Valencia i Mar de Bicorp, jugadores campiones del torneig en el 2016, 2017, 2018 i 2019, tindran davant Aida de Moixent, Fanni de Beniarbeig i Natalia de Navarrés, subcampiones l'any passat després de caure contra Beniparrell. La partida es jugarà a partir de les 12:00 hores en la matinal de pilota preparada al trinquet de Favara.

La parella de Bicorp és la gran dominadora de la modalitat, comptant en les seues vitrines trofeus de les últimes temporades de totes les competicions oficials: Autonòmic de Raspall, Autonòmic de Raspall Parelles, Autonòmic Individual i Supercopa de Raspall. Enguany han aplegat a la final després de guanyar les dues partides de semifinals contra un equip que està pujant com es el Borbotó d'Irene i Amparo. L'altre finalista, Alcàntera-Càrcer, va tindre una eliminatòria més complicada, ja que va deixar fora de la final a l'Ajuntament de Beniparrell, actual campió. Aida, Fanni i Natalia varen guanyar la primera partida de semifinals davant Ana i Noelia, pero després varen caure en la tornada jugada en el carrer del club de l'Horta Sud.

El pròxim diumenge 21 de novembre el trinquet de Favara es disputaran les finals de primera i segona femenina del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia. FEDPIVAL

Hora i mitja abans, a les 10:30 hores, tindrà lloc la final de Segona categoria, amb el duel entre les formacions de l'Alqueria de la Comtessa i Tavernes Blanques Carraixet. Els dos equips més destacats de la divisió de plata, que han deixat fora en semifinals a les parelles de Bicorp i Alqueria d'Asnar respectivament. Es veuran les cares, en una final inèdita en aquesta competició, per un costat l'experiència de Marta i Joana, del club de l'Horta Nord, i per l'altre la joventut de Marina d'Algimia, Judith de Laguar i Claudia, del conjunt de la Safor.