LLIGA CAIXABANK

Genovés II és baixa en la Lliga per positiu en COVID-19

José Salvador serà el seu substitut en la formació de Benidorm que completen Nacho i Álvaro Gimeno

Genovés II en la Lliga de l’any passat.

Genovés II en la Lliga de l’any passat. / FUNPIVAL

J. CANO

La variant Òmicron continua acumulant baixes en el començament de les lligues professionals i ara és Genovés II qui ha donat positiu. El pilotari, que afronta la seua última Lliga perquè penjarà els guants en el mes de setembre, es perdrà el debut del seu equip programat per al pròxim diumenge al trinquet de Murla.

José Salvador serà el seu substitut en la formació de Benidorm que completen Nacho i Álvaro Gimeno. Enfront estarà l’equip de Pedreguer-masymas, que recuperarà a Giner, que també va ser baixa en la partida de debut a causa de la Covid. Davant estaran Tomàs II i Héctor.

Afortunadament, els contagis en la pilota s’estan quedant poc més que en anècdota com demostra el fet que la Lliga CaixaBank de raspall - Trofeu Diputació de València també recuperarà dos efectius en les pròximes partides: Montaner, component del conjunt del Genovés, i Marc, que forma en l’equip d’Oliva

Ambdues competicions descansen fins al divendres, quan encetaran la segona jornada. La Lliga per dalt corda prosseguirà al trinquet de Vila-real i la de raspall visitarà el del Genovés.

LA PISSARRA

Dimecres 12 de gener | 17.00 h

Trinquet de Guadassuar   

- Vercher i Néstor

- Vicent i Lorja

Dimecres 12 de gener | 18.30 h

Trinquet de Guadassuar   

- José Salvador i Nacho

- Francés, Tomàs II i Carlos

Dijous 13 de gener | 18.00 h

Trinquet Pelayo de València   

- Salva Palau i Efrén

- Julio Palau i Álvaro Gimeno

Dijous 13 de gener | 18.30 h

Trinquet de Bellreguard   

- Ximo i Bossio

- Miquel i Raúl