TROFEU

Una extraordinària sessió doble amb l’inici del Trofeu Villarreal CF

El trinquet Salvador Sagols oferirà hui i el dia 20 els seus cartells més especials de l’any amb el torneig del ‘submarí groguet’

Álvaro, campió l’any passat amb José Salvador i Nacho, repeteix amb el rest de les Valls, però no amb el mitger de Beniparrell

Álvaro, campió l’any passat amb José Salvador i Nacho, repeteix amb el rest de les Valls, però no amb el mitger de Beniparrell / FPV

J. CANO

El Trofeu Villarreal CF és una de les cites destacades de la temporada per a la pilota professional en general i la més important de l’any del trinquet Salvador Sagols. No en va, entre hui i el pròxim divendres es completaran sengles sessions dobles amb els que en teoria són els quatre millors equips que es poden confeccionar en l’actualitat tenint en compte el moment actual de les figures, el rendiment que solen oferir al recinte de Vila-real i el tiró entre els aficionats locals, encara que este trofeu sol congregar a espectadors de més enllà de la província de la Plana.

La primera semifinal començarà a les 16.30 hores i enfrontarà a José Salvador, Javi i Álvaro Gimeno contra Marc, Nacho i Bueno.

Els dos trios són principalment poderosos i tenen facilitat de quinze. Serà una confrontació de pegar molt fort i, probablement, de presenciar restades impossibles, perquè eixa una altra gran virtut dels sis contendents.

A més a més, estos són equips fets per al gust dels més fidels al trinquet de Vila-real perquè la gran majoria dels pilotaris són dels més habituals entre les seues quatre parets al llarg de la temporada.

Esta semifinal s’assembla molt a la final de la passada edició en la qual José Salvador, Nacho i Álvaro Gimeno es van proclamar campions en superar a Marc, Félix i Bueno en una magnífica partida que es va resoldre per un ajustat 60-50.

Final de la Lliga

Però, per a similituds, la de la segona semifinal que es jugarà a continuació i que pràcticament és una reedició de la final de la Lliga. Per un costat estarà l’equip campió, el de Puchol II, Santi i Carlos. I en la contra, Giner i Tomàs II repeteixen, però en esta ocasió sense Héctor i amb Hilari en la punta. El duel entre Puchol II i Giner serà un altre dels grans atractius de l’eliminatòria.