Marrahí i Vicent obriran l’Individual de raspall

Puchol II, Marc i Genovés II han superat la ronda inicial en el torneig per dalt corda

Marrahí, en la passada Lliga

Marrahí, en la passada Lliga / Funpival

J. Cano

El Campionat Individual CaixaBank en la modalitat d’escala i corda va arrancar el passat divendres i ja ha completat les tres primeres eliminatòries dels huitens de final. Puchol II, Marc i Genovés II continuen en la competició mentre que Salva Palau, Santi i Guillermo s’han acomiadat d’ella.

La competició descansa fins al divendres, quan Giner i Bueno s’enfrontaran al trinquet de Sueca. I entre el dissabte i el diumenge es completaran les quatre eliminatòries restants de huitens de final als recintes de Pelayo, Xàbia i Benissa. 

En la competició germana de raspall, l’activitat començarà el dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes amb el duel entre Marrahí i Vicent. Fa solament un parell de temporades, este seria enfrontament entre un dels favorits, cas del rest de Castelló, contra un aspirant a figura, cas del pilotari de Xeraco. Ara, però Marrahí apareix amb el cartell de víctima després d’una Lliga irregular de la qual inclús va renunciar a jugar per a no perjudicar els seus companys. En el bàndol contrari, Vicent es va proclamar campió i va ser un dels participants més destacats de la competició.

Així i tot caldrà comprovar sí Marrahí ha millorat les seues prestacions des d’aleshores i ha pogut preparar-se per a una competició en la qual és un referent. I si Vicent, indiscutible primer espasa del raspall en l’actualitat, també ha madurat per al mà a mà.

Després d’esta eliminatòria el torneig esperarà fins al pròxim dilluns per a completar-ne dues més dels huitens de final: Seve contra Murcianet a Castelló i Moltó contra Rafa al trinquet de Xeraco.