GRAN PREMI EDICOM DE GALOTXA

Pocs dies per començar l’Interpobles Edicom

La carrera pel títol arrancarà el 3 de setembre en gran part de les categories, i especialment en les de Primera tant en carrer com en trinquet

Javi Campos de Montserrat

Javi Campos de Montserrat

El Campionat Interpobles de galotxa, Gran Premi Edicom, està a les portes de començar. La carrera pel títol arrancarà el 3 de setembre en gran part de les categories, i especialment en les de Primera tant en carrer com en trinquet.

La competició comptarà amb la participació de 110 equips, repartits en la modalitat de carrer i de trinquet. En carrer seran 60 equips, mentre que en trinquet jugaran 50. En total, més de 500 jugadors i jugadores de 40 clubs prendran part en un campionat que celebrarà les finals de carrer a Godelleta i les de trinquet a Vilamarxant.

Meliana serà qui més equips aportarà, amb set, mentre que tindran sis conjunts en competició els clubs de Manises, Marquesat, Massalfassar, la Pobla de Vallbona i Torrent. Les categories en joc en carrer seran Primera, juvenils, Segona, Tercera, Quarta, Curtes A i Curtes B, mentre que en trinquet es jugarà en Primera, Segona, Tercera, Quarta A i Quarta B, mentre que en Femení jugaran tres equips: Almenara, Marquesat i Meliana.

Carlos Donat de Marquesat

Carlos Donat de Marquesat

L’any passat, els campions van ser Lanzadera Montserrat A en Primera carrer, Lanzadera Montserrat en juvenils, Albuixech A en Segona, Xirivella A en Tercera, Albuixech C en Quarta, Vinalesa A en Curtes A, Marquesat E en Curtes B i Marquesat en Femenina. En trinquet, van guanyar Alfara de la Baronia en Primera, Massalfassar C en Segona, Trinquet de Torrent B en Tercera, Alberic en Quarta A, Trinquet Torrent F en Quarta B i Petrer en Juvenils independents.

Primera jornada en Primera

En la primera jornada en la competició de carrera, en Primera categoria, Albuixec s’enfrontarà a Profisco Borbotó A, mentre que Lairabas Invers. Faura A jugarà contra Ovocity Marquesat A, i Lanzadera Montserrat A ho farà contra Electrofassar Massalfassar. 

En la competició de trinquet, els duels que obriran la fase regular en Primera seran: Les Alcusses Moixent A contra Caixa Popular Manises A, Disid Alfara contra Alfara de la Baronia, i Caixa Popular La Pobla de Vallbona contra Traverauto Riba-roja A.