Bicorp i la Vall dominen en l’Aproop masculí i femení

En dones, l’equip de Victoria i Marina recupera el liderat de l’Autonòmic parelles

Victoria domina amb Marina l'Autonòmic Aproop parelles

Victoria domina amb Marina l'Autonòmic Aproop parelles / Fedpival

Fedpival

El Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! telecom va celebrar la quarta jornada -primera de la segona volta- en la categoria femenina, i la segona en la masculina. En les dues competicions dominen els equips de Bicorp i la Vall.

En dones, hi va haver un nou canvi de líder al grup A i un líder ferm al B. Bicorp i La Vall lideren, seguits de ben a prop per Beniparrell i Alqueria d'Asnar. Després de tornar-se de buit de Beniparrell, Ecomuseo Bicorp A es va imposar amb claredat a Bonrepòs i Mirambell davant Tavernes Blanques, triomf amb el qual Victoria i Marina arriben als 9 punts. Amb 8 es queden Ana i Mireia, ja que l'Ajuntament de Beniparrell va caure per 25-15 al carrer de Borbotó davant l'Estudi Martí A. Irene i Amparo sumen 4 punts i tenen pendent la partida contra Marta i Zaira de Tavernes Blanques, que encara no han puntuat. Aida i Natalia continuen dominant el grup B amb un nou triomf, en aquest cas davant l'Estudi Martí Borbotó B per 25-5. Les de la Vall arriben als 11 punts, pels 4 d'Ana i Anabel. Amb 9 punts es situa l'Alqueria d'Asnar, que va guanyar amb Myriam i Fanni a l'Alqueria de la Comtessa pel mateix marcador de 25-5. Judith i Claudia tanquen la classificació sense punts.

Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! telecom

Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! telecom / Fedpival

Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! telecom

Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! telecom / Fedpival

Pròxima jornada

La jornada 5 s'enceta al grup A dissabte a les 17:30 hores, amb el duel entre Bicorp i Borbotó. Diumenge, a les 18:00 hores, Beniparrell rebrà a Tavernes Blanques. Pel que fa al grup B, dissabte a les 12:00 hores jugaran a Bellreguard l'Alqueria de la Comtessa i La Vall. L'altre duel enfrontarà a Borbotó B i Alqueria d'Asnar.

En homes, dos invictes

En homes, només dos equips totalitzen els 6 punts possibles. Al grup A La Vall ha aconseguit les dos victòries i és el líder, mentre que al B és Bicorp l'equip que es distancia al capdavant. Xeraco i Genovés aconseguiren els primers punts del campionat.

Al grup A, la parella formada per Miquel i Josep va donar la victòria a l'equip de La Vall davant Ferratges Ella Alzira B dels germans Enrico i Vicent Chaveli per 5-25 al trinquet de Xeraco. També a Xeraco, l'equip local es va cobrar la 'revenja' de la Supercopa davant Gavarda. Guille i Punxa guanyaren per 25-0 als germans Pau i Ximo Gallego i aconseguiren els primers 3 punts que els fan situar-se com a segons, per darrere de La Vall. Alzira B té 2 punt i Gavarda en suma 1. Al grup B les partides també oferiren marcadors contundents. El Genovés, amb Kilian i Perales, guanyà per 25-5 a Lanzadera Montserrat, amb Óscar i Carlos, i es col·loquen amb 3 punts, per cap dels montserraters. Bicoroliva Bicorp, amb Víctor i Borja, es va imposar per 25-0 al Family Cash Alzira A d'Edu i Dani, que es queden també amb 3 punts pels 6 dels bicorpins.

Guille, de Xeraco.

Guille, de Xeraco. / Fedpival

Pròxima jornada

La tercera jornada oferirà al grup A, d'una banda, el duel entre La Vall i Gavarda (dissabte, a Càrcer a les 17:00h), i d'altra, l'enfrontament Xeraco-Ferratges Ella Alzira B, diumenge a les 11:00 hores. Al grup B, Family Cash Alzira A rebrà a Lanzadera Montserrat dissabte a les 18:00 hores, mentre que el Genovés i Bicorp es veuran les cares diumenge a les 19:30 hores a la localitat de la Costera.