TROFEU MESTRES

Trofeu Mestres: la final serà l’últim Puchol II vs. Soro III

Les semifinals van caure en favor dels equips dels dos rests que han marcat la darrera gran rivalitat en l’escala i corda

Soro III tindrà una última partida a la catedral després de guanyar, amb Nacho i Bueno, al trio de Marc, Félix i Monrabal II per 60-35.

Soro III tindrà una última partida a la catedral després de guanyar, amb Nacho i Bueno, al trio de Marc, Félix i Monrabal II per 60-35. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

En els darrers anys no va haver-hi una rivalitat esportiva en l’escala i corda més gran que la de Soro III i Puchol II. La pilota és un esport de cavallers i ambdós rests han donat moltes alegries a una càtedra que trobarà a faltar este enfrontament, una vegada es complete la retirada del de Massamagrell anunciada per a la setmana que ve. El pròxim dissabte, el trinquet de Pelayo serà l’escenari on es tornen a veure les cares per última vegada. En este cas serà en la final del XVI Trofeu Mestres - Ciutat de València.

Això és possible perquè ahir es van disputar les semifinals on l’equip de PucholII, Santi i Héctor va véncer al de Giner, Tomás II i Carlos per 60-35, mentre que el de Soro III, Nacho i Carlos també van superar a Marc, Félix i Monrabal II amb el mateix resultat.

Puchol II, Santi i Héctor van véncer 60-35 a Giner, Tomás II i Carlos.

Puchol II, Santi i Héctor van véncer 60-35 a Giner, Tomás II i Carlos. / FUNPIVAL

La victòria del trio de Puchol II va vindre a partir del 40-35 que els rojos van convertir des del rest i ja van apoderar-se del lluminós. Per la seua part, l’equip de Soro III va començar amb quatre jocs, però els contraris quasi igualen a 40, encara que es van quedar amb els 35 tantejos finals. Cal destacar que esta partida va suposar l’última de Félix a Pelayo, ja que es retira el pròxim diumenge a Dénia. Especialment emotiva va ser l’abraçada final del denier amb Soro III.

Félix, ahir a Pelayo.

Félix, ahir a Pelayo. / FUNPIVAL

Raspall

La plaça de l’Ajuntament de València viurà una partida de raspall amb motiu de la World Design Capital València 2022, és a dir, la designació del Cap i Casal enguany com a capital mundial del diseny. Badenes i Canari es batran amb Iván i Lorja (16.00 hores) com a preludi d’una jornada titulada «World Design Generation: pilota valenciana», que continuarà en l’Àgora amb una taula redona amb la pilotari Victoria Díaz i Javier Castillo, del programa de ràdio ‘La Trinqueteria’ amb la moderació del dissenyador David Collado.