AGENDA ESTIVAL

Un cap de setmana especial a la Marina Alta

Del pròxim divendres al diumenge hi haurà una gran partida cada dia amb la disputa del Trofeu de Dénia i el Diputació d’Alacant

Puchol II jugarà amb Conillet contra Giner i Tomás II.

Puchol II jugarà amb Conillet contra Giner i Tomás II. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

La comarca de la Marina Alta és un bressol de grans pilotaris en la modalitat d’escala i corda que es manté en l’actualitat. La província d’Alacant és una autèntica pedrera de jugadors i, en conseqüència, aficionats. Vaqueta per vena que en caps de setmana com el que s’aproxima fan que siguen especials. I és que el pròxim divendres, dissabte i diumenge, els fidels al trinquet podran viure una partida de les grans a Dénia i Xàbia.

Dénia

Tot començarà amb la celebració del XIX Trofeu Santíssima Sang de Dénia. El trinquet ‘El Rovellet’ de la localitat de la Marina Alta viurà la primera de les semifinals amb un horari de les 20:00 hores. En este cas, el recent campió de l’Individual, Puchol II, entra en escena com a cap de cartell. El de Vinalesa estarà acompanyat per Conillet davant Giner i Tomás II.

El Trofeu de Dénia recobra el protagonisme el pròxim diumenge amb la segona semifinal on Pere Roc II i Javi enfrontant-se a Francés i Nacho.

Xàbia

Ja el pròxim dissabte, la festa es trasllada al trinquet de Xàbia, encara que per a celebrar un duel de quarts de final del X Trofeu Diputació d’Alacant. De la Vega i Álvaro Gimeno buscaran les semifinals contra José Salvador i Pere.

De la Vega.

De la Vega. / FUNPUVAL