RASPALL

Tercera i última ronda en el Torneig Mancomunitats de raspall

El trofeu que situa mitgers consolidats en la punta per a incrementar el potencial dels equips està a tres partides de conéixer la gran final

Vicent i els seus companys s’acomiaden de la competició en esta tercera ronda mentre que els altres tres equips participants comencen a jugar-se hui la classificació per a la final absoluta del dia 29 a Oliva.

Vicent i els seus companys s’acomiaden de la competició en esta tercera ronda mentre que els altres tres equips participants comencen a jugar-se hui la classificació per a la final absoluta del dia 29 a Oliva. / FPV

J. CANO

El Torneig Mancomunitats en la modalitat de raspall visitarà hui el trinquet de Castelló de Rugat per a iniciar la tercera i definitiva ronda de la fase classificatòria, amb la qual quedarà definit el cartell de la final Absoluta. A hores d’ara, tres dels quatre equips participants tenen opcions de jugar pel títol i per la important bonificació econòmica per als campions.

La semifinal d’esta vesprada enfrontarà a l’equip de la Safor de Vicent, Brisca i José contra el remodelat de la Ribera Alta, en esta ocasió amb Marrahí, Murcianet i Bossio.

El trio encapçalat per Vicent és l’únic que no té possibilitats matemàtiques d’arribar al capítol definitiu. Ara bé, li queda l’al·licient d’aconseguir una victòria parcial, traure el potencial que no ha pogut demostrar plenament en les rondes anteriors i acomiadar-se amb el bon sabor de boca que suposaria embutxacar-se els premis de l’eliminatòria de hui i tal vegada de la final de ronda.

La formació de la Ribera torna a ser modificada per enèsima ocasió, perquè Seve no s’ha recuperat de les molèsties físiques que pateix.

Seve no s’ha recuperat de les molèsties físiques que pateix.

Seve no s’ha recuperat de les molèsties físiques que pateix. / FUNPIVAL

Així les coses, Murcianet continuarà al mig tot i que per a l’ocasió va ser ubicat en la punta. Tampoc és un problema, com ha demostrat el jove pilotari de Castelló en la passada Lliga, on es va proclamar campió.

 L’equip de la Ribera Alta és segon en la classificació amb 5 punts i la victòria suposaria pujar a la primera posició.

En este moment, per damunt està el trio de la Vall d’Albaida de Vercher, Canari i Lorja i per davall el de la Costera-Canal amb Moltó, Tonet IV i Raúl.

Lorja.

Lorja. / FUNPIVAL

Tonet IV.

Tonet IV. / FUNPIVAL

Estos dos trios s’enfrontaran el pròxim divendres al trinquet del Genovés. Si guanyen Vercher i els seus companys, accediran a la final Absoluta en companyia de Marrahí, Seve i Murcianet. I si la victòria és per al conjunt de Tonet IV, el cartell de la final no es sabrà fins a la cloenda d’esta ronda, programada el diumenge al trinquet de Castelló.

Torneig de joves

Tornant a la sessió de hui, abans de la semifinal de les primeres figures es jugarà la corresponent al torneig de joves que enfrontarà a la parella de la Ribera Alta de Feo i Rafa de Gavarda contra la representativa de la Safor amb Bonillo i Momparler.

La situació en esta categoria és similar a la dels primers espases. Solament un equip arriba a esta tercera ronda sense opcions de jugar la final absoluta i és el de la Vall d’Albaida amb Favarero i Marc.

Les parelles que s’enfronten esta vesprada estan igualades a 4 punts. Així les coses, la guanyadora es convertirà en la primera finalista confirmada mentre que la derrotada, segons el resultat de la partida, podria quedar descartada o mantenir opcions fins que entre en escena el tercer equip amb possibilitats, el de la Costera-Canal de Joan i Sergi, que lideren la classificació amb 5 punts i que jugaran el divendres al Genovés en la partida prèvia a la dels professionals consagrats.

En qualsevol cas, la partida es presenta força interessant per les ganes que estan posant els joves pilotaris en este campionat que és un aparador per a demostrar la seua qualitat, així com una magnífica oportunitat de continuar progressant en la pilota d’elit.