RASPALL

Marrahí, a la segona fase de la Copa Caixa Popular amb Montaner

La victòria de l’equip de Castelló sobre Oliva va significar que s’asseguraren la plaça en la següent ronda i classificaren indirectament al binomi de la Llosa de Ranes

La treta de Marrahí és més profitosa en la Copa, ja que sap botar-la abans de la falta al 7, dificultant la restada rival.

La treta de Marrahí és més profitosa en la Copa, ja que sap botar-la abans de la falta al 7, dificultant la restada rival. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

Comença a dibuixar-se la segona fase de la IX Copa Caixa Popular de raspall. La victòria de l’equip de Castelló, amb Marrahí i Raúl, al trinquet d’Oliva va significar molt més que dos punts. El 25 per cap sobre els representatius d’Oliva, Salelles II i Bossio, va repartir dues de les tres places en joc en el grup B. Els de la Ribera Alta són un dels primers classificats, acompanyats de la mà amb Montaner i Seve, formació de la Llosa de Ranes.

Classificació

Les matemàtiques no enganyen i l’equip d’Oliva ja no pot assolir els números de les dues parelles ja classificades. El binomi de Salelles II encara no ha puntuat, mentre que castellonencs i llosers guarden quatre i tres unitats al caseller, respectivament. Tenint en compte que només faltaria un enfrontament per a concloure la primera fase, és a dir dos punts més en joc, els olivers no poden superar-los al tauler. Això no obstant, no tot està perdut per als de la Safor, ja que una carambola podria igualar-los amb Vicent i Lorja, tot i que necessitarien una derrota d’ells i una victòria folgada seua.

Classificació de la Copa Caixa Popular.

Classificació de la Copa Caixa Popular. / FUNPIVAL

La partida

Ben és cert que Oliva es va trobar amb la notícia d’última hora de la lesió de Canari, mitger titular, a causa d’una indisposició febril. Bossio va ser l’encarregat de substituir-lo, però Raúl es va imposar al mig. Tot i el resultat final, això no vol dir que fora una victòria aclaparadora, però un per un, els castellonencs van ser millors.

Bossio va substituir a Canari.

Bossio va substituir a Canari. / FUNPIVAL

Salelles II i Bossio van disposar d’oportunitats amb val en el primer joc des del rest, en el següent des del dau i altra vegada des del dau amb el marcador en 15 per cap. Això no obstant, els olivers no van poder tancar el quinze definitiu i tampoc van tindre sort, per exemple en la primera oportunitat. I és que Salelles II restava i l’enviava dalt a la galeria, però la pilota no volia quedar-se.

En l’altre costat, Marrahí s’està aprofitant esta Copa de la falta en el traure. I és que el rest sap fer-la botar abans de la falta al 7 i això dificultava la restada rival. Amb tot açò, Raúl pot carregar amb més facilitat al capdavant i amb la pilotada que guarda en matèria ofensiva, els castellonencs formen una de les parelles més en forma de l’actualitat.

Raúl es va imposar al mig.

Raúl es va imposar al mig. / FUNPIVAL

Hui serà el torn per al grup A al trinquet de Castelló de Rugat (18.30 hores). En este cas, s’enfrontaran dues parelles que no van poder guanyar en la jornada inicial, l’equip de Barxeta, amb Moltó i Murcianet, contra el representatiu d’Ontinyent, amb Iván i Ricardet.

L’equip de Barxeta, amb Moltó (foto) i Murcianet, contra el representatiu d’Ontinyent, amb Iván i Ricardet.

L’equip de Barxeta, amb Moltó (foto) i Murcianet, contra el representatiu d’Ontinyent, amb Iván i Ricardet. / FUNPIVAL

Calendari

Resultats i calendari de la Copa Caixa Popular de raspall.

Resultats i calendari de la Copa Caixa Popular de raspall. / FUNPIVAL

Resultats i calendari de la Copa Caixa Popular d'escala i corda.

Resultats i calendari de la Copa Caixa Popular d'escala i corda. / FUNPIVAL