XIV INDIVIDUAL CAIXABANK DE RASPALL

Ana-Mar i Victoria-Aida, semifinals del XIV Individual CaixaBank de raspall

Decidits els encreuaments de semifinals que es disputaran al trinquet de Càrcer el pròxim 5 d’octubre

Victoria de València

Victoria de València / Fedpival

Aquesta setmana s’han disputat els quarts de finals del XIV Individual CaixaBank de Raspall femení a la Llosa de Ranes i al trinquet de la UPV. Les primeres dos partides es van jugar al trinquet de la Llosa el passat dimecres 27. En primer lloc es va classificar Mar després de vèncer a Myriam 25 per 15. Es va viure una emocionant partida en la que la jugadora de Bicorp va demostrar el seu agresiu joc i així aconseguir el pas a semifinal. També cal assenyalar que per poder fer-ho va tindre que lluitar front la jugadora d’Alqueria d’Asnar que es va mantindre ferma contra la seua rival.

Mar de Bicorp

Mar de Bicorp / Fedpival

En segon lloc es va disputar la partida programada a les 20:00. Ana i Irene es van enfrontar en un costós pas a semifinals en el que les dues jugadores van esgotar el seu potencial per tal d’aconseguir un lloc en la següent fase. Ana va aconseguir aplegar a 15 per 5 amb Val net a favor d’ella però després de perdre’l, Irene va remuntar fins igualar a 15. Els dos últims jocs, Ana, la jugadora de Beniparrell, va exposar la seua veterania i va acabar amb un 25 per 15. 

Ana de Beniparrell

Ana de Beniparrell / Fedpival

La següent jornada de quarts de final es va celebrar dijous al trinquet de la UPV. A les 19:00 va ser el torn per a Victoria i Amparo, on la vigent campiona d’aquesta competició va guanyar amb relativa solvència a la puntera de Moncada amb un 25 per 5. Aida i Anabel van ser les protagonistes de l’últim duel de quarts. Es va tornar a repetir el resultat de la partida anterior a favor d’Aida, on aquesta també va poder desplegar el seu joc amb soltesa front Anabel. 

Aida de Moixent

Aida de Moixent / Fedpival

Horaris de les semifinals i de la final

El pròxim dijous 5 d’octubre es jugaran les semifinals del XIV Individual CaixaBank - Trofeu President de la Generalitat al trinquet de Càrcer. A partir de les 18:00 serà el torn per a Victoria i Aida, i a continuació lluitaran pel seu lloc en la final Mar i Ana. La final està programada per a celebrar-se el 14 d’octubre a les 17:30.