COMPETICIÓ

És l’hora d’aprofitar l’oportunitat amb la Copa 2 Caixa Popular

Dijous es va presentar una competició que dona cabuda als jugadors que no estan a la Copa i serveix de promoció per als joves valors que treballen per a arribar

Es va presentar una competició que dona cabuda als jugadors que no estan a la Copa i serveix de promoció per als joves valors que treballen per a arribar.

Es va presentar una competició que dona cabuda als jugadors que no estan a la Copa i serveix de promoció per als joves valors que treballen per a arribar. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

Com és habitual en les darreres temporades, de manera pràcticament paral·lela a la Copa Caixa Popular es disputarà la Copa 2 Caixa Popular. Esta segona competició, que també es completarà en les modalitats de raspall i escala i corda, és un escenari per a algunes de les figures que no han tingut cabuda en la Copa, tot i estar perfectament capacitades per a ser de la partida, però sobretot és un esdeveniment orientat a la promoció dels joves valors que s’esforcen i treballen per arribar i consolidar-se en l’elit de la pilota. Tot donarà principi hui. En raspall, Ramón i Ricardet es veuran les cares amb Bonillo i Bossio (18.30 hores) al trinquet de Piles. Pel que respecta a l’escala i corda, Vilamarxant serà el punt de partida amb l’enfrontament d’Adrián II i Bueno contra Mario i Guillermo (18.30 hores).

Equips Copa 2 Caixa Popular de raspall

Grup A:

Ramón i Ricardet

Joan i Sergi

Bonillo i Bossio

Grup B:

Boronat i Néstor

David i Momparler

Feo i Rafa

Equips Copa 2 Caixa Popular d'escala i corda

Grup A:

Julio Palau i Javi Campos

Adrián II i Bueno

Mario i Guillermo

Grup B:

Diego i Carlos

Vicent i Monrabal II

Alejandro i Hilari

Presentació

Abans de tot açò, ahir va tindre lloc la presentació de la Copa 2 Caixa Popular a la seu de l’entitat finaciera que patrocina el torneig.

En l’acte van intervenir alguns jugadors, com Javi Campos, que debuta en la Copa 2 Caixa Popular d’escala i corda. «Em trobe davant un gran repte perquè els mitgers dels altres equips han jugat la Lliga, encara que siga en la punta, i juguen amb els professionals cada dia».

En la modalitat de raspall, Bossio va parlar de la configuració dels equips i va assenyalar que «s’han fet tot l’equilibrat que s’ha pogut dins del nivell de cadascun. Ara és cosa dels jugadors, de la sort, del fet que t’isca una bona partida i que la pilota et pegue bé en les mans, o no guanyaràs», va manifestar el jugador del Genovés.

Per la seua part, Diego, participant en escala i corda, va destacar la importància de tindre una competició per a la promoció dels joves valors de la pilota. «Tindre almenys una partida cada setmana és molt important per a nosaltres els joves. Esta continuïtat és fonamental per a agafar nivell i, personalment, afronte el campionat amb intenció de donar el màxim i guanyar-lo», va dir l’escaleter d’Onda.

També molt motivat, encara que un tant parc en paraules, es va mostrar Bonillo, que en la present temporada va estar campió de la Lliga2 de raspall. «Vull fer-ho igual de bé en la Copa2 i l’objectiu és guanyar-la», va comentar.

La presentació de la Copa 2 Caixa Popular va comptar amb la presència d’una gran part de la representació dels jugadors participants en esta edició.

La presentació de la Copa 2 Caixa Popular va comptar amb la presència d’una gran part de la representació dels jugadors participants en esta edició. / FUNPIVAL

Autoritats

Un acte on també van intervenir Paco Alòs, director de Responsabilitat Social Corporativa i Relacions Institucionals de Caixa Popular, així com, Juan Ureña, president de la Fundació per la Pilota.

Juan Ureña ha destacat el fet que Caixa Popular "és un dels patrocinadors clàssics de la pilota, dels més antics i importants. El seu suport va començar amb la base i fa uns anys va tancar el cercle ajudant també al món professional". El president de la Fundació per la Pilota també ha agraït als jugadors "la vostra passió per la pilota. Esta carrera és llarga, dura i de resultats incerts. El vostre esforç per ser pilotaris i millorar cada dia és una cosa que s'ha de destacar i valorar. La Copa 2 és una competició bàsicament orientada als joves perquè continueu acumulant experiència i partides importants".

El torn d'autoritats ha estat tancat per l'amfitrió, Paco Alòs, director de Responsabilitat Social Corporativa i Relacions Institucionals de Caixa Popular. "La Copa 2 és un aparador per a poder demostrar el potencial que teniu i us recomane que fiqueu el màxim perquè, possiblement, molts de vosaltres passareu d'ací a un temps a un altre nivell en la pilota. Nosaltres, Caixa Popular, continuarem al costat vostre perquè la pilota és un element molt particular del nostre poble i és molt important mantenir-la com una tradició valenciana. Perquè als pobles se'ls reconeix per les seues tradicions, les seues senyes d'identitat, i la pilota és un puntal del poble valencià. En esta línia, com a entitat valenciana que som, pensem que donar suport a la pilota valenciana és una manera de contribuir a mantenir la identitat dels valencians".

Un acte on també van intervenir Paco Alòs, director de Responsabilitat Social Corporativa i Relacions Institucionals de Caixa Popular, així com, Juan Ureña, president de la Fundació per la Pilota.

Un acte on també van intervenir Paco Alòs, director de Responsabilitat Social Corporativa i Relacions Institucionals de Caixa Popular, així com, Juan Ureña, president de la Fundació per la Pilota. / FUNPIVAL