COMPETICIÓ

Coixinets a l’aire en el trinquet de Xeraco en la Copa Caixa Popular

Gran partida en la modalitat de raspall i prou bona a Petrer en la disciplina d’escala i corda amb victòria per a Francés i Hilari davant Marc i Héctor

Dins del bon nivell que van oferir tots quatre pilotaris, Moltó va ser el protagonista més destacat de la partida disputada a Xeraco, primer per estar desaparegut i després pel seu recital

Dins del bon nivell que van oferir tots quatre pilotaris, Moltó va ser el protagonista més destacat de la partida disputada a Xeraco, primer per estar desaparegut i després pel seu recital / FUNPIVAL

J. CANO

Amb coixinets a l’aire va acomiadar el públic als protagonistes de la partida de la Copa Caixa Popular de raspall que es va disputar al trinquet de Xeraco. El triomf va correspondre a l’equip de Barxeta, amb Moltó i Canari, este últim com a substitut del lesionat Murcianet, que van remuntar un 20 per 5 en contra davant la dupla de la Llosa de Ranes de Montaner i Seve.

Els tres primers jocs van ser relativament clars per a Montaner i Seve, que van arrancar forts i concentrats. No va ser el cas de Moltó i Canari, on el rest havia eixit fluix i el mitger desubicat.

Del 15 per cap es va passar al 20 per 5 després que cada parella sumara al dau. En estos dos jocs, el nivell ja s’havia equilibrat, encara que la previsió era que el desenllaç no tardaria a produir-se a favor de Montaner i Seve, que estaven pegant molt bé i amb criteri des del primer quinze.

Montaner i Seve (foto) no van deixar de jugar en la remuntada.

Montaner i Seve (foto) no van deixar de jugar en la remuntada. / FUNPIVAL

Però va arribar la remuntada; magnífica i espectacular, amb un Moltó en pla estelar. El pilotari de Barxeta va traure el millor del seu extens repertori per a fer quinzes, evitar-los i perquè Canari tinguera oportunitats clares d’atac, que va aprofitar. Montaner i Seve no van deixar de jugar en la remuntada, la qual cosa va fer que el nivell de la partida fora altíssim, però no van poder impedir que els dos punts viatjaren fins a Barxeta. I el públic, encantat amb l’espectacle.

Escala i corda

La Copa en la modalitat d’escala i corda també va tindre partida. Va ser al trinquet de Petrer per a iniciar la segona fase. Francés i Hilari, de l’equip de Pedreguer-masymas, van superar per 60-40 a Marc i Héctor, representants de Montserrat, amb presència del mitger de Laguar com a substitut de Conillet, que va ser baixa a causa d’un procés febril.

Francés i Hilari, de l’equip de Pedreguer-masymas, van superar per 60-40 a Marc i Héctor.

Francés i Hilari, de l’equip de Pedreguer-masymas, van superar per 60-40 a Marc i Héctor. / FUNPIVAL

Esta també va ser una partida prou bona, sobretot pel que respecta a les prestacions dels vencedors i en especial d’Hilari, que va fer una exhibició. Francés també va destacar en sa casa i davant la seua gent mentre que Marc i Héctor van jugar a ràfegues, encara que menys dels que en veritat podrien.

Marc i Héctor (foto) van jugar a ràfegues.

Marc i Héctor (foto) van jugar a ràfegues. / FUNPIVAL

Hui a Massamagrell i Oliva

La competició continua esta mateixa vesprada amb la disputa de dos noves partides, una cada modalitat. En la disciplina per dalt corda, la Copa viatjarà fins a Massamagrell per a enfrontar a la parella de Dénia de José Salvador i Tomàs II contra la representativa de Benidorm amb Pere Roc II i Santi.

Els dos equips debuten en la segona fase, on han arribat com a líders i tercers respectivament del Grup A. En l’enfrontament de la ronda anterior, José Salvador i Tomàs II van guanyar per 60-50 en una molt bona partida de tots.

En el torneig a raspall, al trinquet d’Oliva jugaran l’equip de Castelló de Rugat amb Ian i Brisca i el de Castelló de Marrahí i Raúl.

Per a les dos parelles serà la tercera partida en esta ronda, on estan tenint una trajectòria totalment oposada. I i és que Ian i Brisca han guanyat les dos, ratllant a gran nivell, mentre que Marrahí i Raúl les van perdre, a causa de la seua irregularitat, encara que van puntuar en les dos ocasions.