COMPETICIÓ

Marrahí i Raúl frustren el somni de Vicent i Lorja en la Copa Caixa Popular

L’equip de Xeraco aspirava al primer lloc del Grup B que donava l’accés directe a les semifinals, però van perdre i eixa plaça és per a Ian i Brisca

Marrahí va eixir per totes.

Marrahí va eixir per totes. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

No va poder ser. L’equip de Xeraco es va quedar sense opcions per a classificar-se de manera directa a les semifinals de IX Copa Caixa Popular de raspall. Vicent i Lorja tenien l’oportunitat d’acabar primers del Grup B, però no van tindre cap oportunitat al trinquet de la Llosa de Ranes. Marrahí i Raúl, representatius de Castelló van véncer amb un resultat contundent. Partida sabatera, és a dir, 25 per cap. Amb este marcador, els que es queden amb el lideratge són Ian i Brisca, parella de Castelló de Rugat, els quals eviten l’eliminatòria d’accés a les semifinals.

Raúl va ser un malson per a uns rivals que no van saber tancar el val.

Raúl va ser un malson per a uns rivals que no van saber tancar el val. / FUNPIVAL

Amb tot açò, Vicent i Lorja es jugaran un lloc a les ‘semis’ davant Moltó i Murcianet, tercers del Grup A, el pròxim dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes. Per la seua part, Marrahí i Raúl ja sabien que quedarien tercers del Grup B i que s’enfrontaran el pròxim dimecres amb Montaner i Seve a Castelló de Rugat.

Vicent i Lorja es jugaran un lloc a les ‘semis’ davant Moltó i Murcianet.

Vicent i Lorja es jugaran un lloc a les ‘semis’ davant Moltó i Murcianet. / FUNPIVAL

El resultat deixa poc a dir, encara que els xeraquers van disposar de diversos vals que no van aprofitar. Marrahí va eixir amb tot i després Raúl va ser un malson per als rivals.

Resultats i classificació.

Resultats i classificació. / FUNPIVAL

Escala i corda

Si en la modalitat de raspall es va tancar ahir la segona fase, en la XVI Copa Caixa Popular va descobrir ahir al primer equip que es va classificar de manera directa a les semifinals.La formació de Pedreguer-masymas, amb Francés i Hilari, va véncer als representatius de Montserrat, amb Marc i Conillet, al trinquet de Pelayo amb un resultat de 60-35.

Francés (foto) i Hilari tenen la primera plaça del Grup A garantida de manera matemàtica.

Francés (foto) i Hilari tenen la primera plaça del Grup A garantida de manera matemàtica. / FUNPIVAL

Amb estos dos punts, Francés i Hilari tenen la primera plaça del Grup A garantida de manera matemàtica. Cap parella pot assolir-los i s’eviten així l’eliminatòria d’accés per a les ‘semis’.

Respecte a la partida, Francés i Hilari van mostrar-se intractables sobre les lloses de la catedral de la pilota. Des de l’inici, la parella pedreguera va demostrar perquè es troben imbatuts en esta segona fase. La complicitat entre Francés i Hilari és total. Confiança i seguretat que permet a Hilari créixer com mai s’havia vist. El mitger aguantava i atacava, moguen-se ràpid a cada costat de la canxa i oferint un recital. Una actuació que es completava amb les intervencions efectives de Francés per darrere.