FRONTÓ INDIVIDUAL

Quart de Poblet completa les finals de l'Autonòmic al 4 i mig de frontó

El frontó municipal va acollir la setmana passada les finals de les categories entre setmana i cap de setmana del Campionat

Meritxell del Marquesat va guanyar en 1ª femenina cap de setmana.

Meritxell del Marquesat va guanyar en 1ª femenina cap de setmana. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Les partides definitives van deixar diversos vencedors i vencedores, nous campions d'aquesta novena edició del Campionat Autonòmic de Frontó al 4 i mig.

Categories cap de setmana

En Primera cap de setmana, Gaizka del CPV Laguar va guanyar el trofeu sense haver de disputar la final per lesió de l'altre finalista, Adrián de Quart de Poblet. Ambdós pilotaris van estar presents el diumenge a les finals i van arreplegar els seus guardons.

Gaizka es va proclamar campió de Primera cap de setmana.

Gaizka es va proclamar campió de Primera cap de setmana. / FEDPIVAL

Campionat Autonòmic Frontó Individual 4 i 1/2 - Historial 1ª cap de setmana.

Campionat Autonòmic Frontó Individual 4 i 1/2 - Historial 1ª cap de setmana. / FEDPIVAL

En Segona cap de setmana, Jokin del CPV Quart de Poblet va vèncer al seu company de club, Monje per un resultat de 32 per 11. El pilotari basc va poder aconseguir el seu primer trofeu i lluitarà en la pròxima edició en primera categoria.

La final de plata va ser per a Jokin del CPV Quart de Poblet.

La final de plata va ser per a Jokin del CPV Quart de Poblet. / FEDPIVAL

En Tercera cap de setmana, vam viure la final més disputada entre dos frontenistes del CPV Ontinyent. Óscar es va imposar per un ajustat 32 a 29 a Daniel en una partida que va tindre diverses ratxes que la van fer canviant. Óscar va agafar un marge de 10 punts amb el 25 per 15, però Daniel, amb una gran remuntada, va arribar a igualar a 28. Al final, Óscar va poder rematar un títol que es va veure compromés pel bon fer de Daniel.

El derby de 3ª fou per a Oscar d'Ontinyent.

El derby de 3ª fou per a Oscar d'Ontinyent. / FEDPIVAL

El dissabte es va disputar la final de la Primera categoria femenina on Meritxell del CPV Marquesat es va imposar 32 per 23 a Ana del CPV Alfara del Patriarca.

En Segona femenina, Marina del CPV Meliana es va proclamar campiona davant l'altra representant d'Alfara del Patriarca, Sonia (32-25).

El títol de Segona femenina fou per a Marina del CPV Meliana.

El títol de Segona femenina fou per a Marina del CPV Meliana. / FEDPIVAL

En la final de categoria Juvenil, va ser Miguel del CPV Xilxes qui es va endur la final més ajustada del cap de setmana amb un 32 per 30 davant Pau del CPV Meliana.

La final Juvenil fou per a Miguel del CPV Xilxes.

La final Juvenil fou per a Miguel del CPV Xilxes. / FEDPIVAL

Categories entre setmana

En les categories entre setmana, Guillem del CPV Alfara del Patriarca, Jesús del CPV La Pobla de Vallbona i Alberto del CPV Manises es van adjudicar el trofeu de campions a les finals de l'Autonòmic al 4 i mig - Trofeu Diputació de València.

En Primera entre setmana, Guillem del CPV Alfara del Patriarca va superar 32 per 23 a Boni del CPV Xilxes.

Guillem va guanyar a Boni en Primera entre setmana.

Guillem va guanyar a Boni en Primera entre setmana. / FEDPIVAL

En Segona entre setmana, Jesús del CPV La Pobla de Vallbona va vèncer per només un punt a Juanjo CPV La Valldigna (32-31).

Jesus es va emportar la final de 2ª entre setmana per la mínima.

Jesus es va emportar la final de 2ª entre setmana per la mínima. / FEDPIVAL

En Tercera categoria, Alberto del CPV Manises va aconseguir el triomf davant Luis del CPV Godella per un resultat de 32 per 20.

Alberto del CPV Manises campió de 3ª entre setmana.

Alberto del CPV Manises campió de 3ª entre setmana. / FEDPIVAL

Lliurament de premis

El lliurament de premis de diumenge va ser a càrrec de Pascual Balaguer, vicepresident de Frontó de la FPV, i de Juan José Susín, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet. El dissabte vam comptar amb la presència de Lucía Fernández, també regidora a Quart de Poblet. Dimecres, en les finals entre setmana, l'encarregat de donar els premis va ser Jesús Fontestad, vicepresident de la FPV.