LLIGA CAIXABANK

Barxeta i l’Alqueria d’Asnar guanyen a Oliva

L'equip de l'Alqueria d'Asnar s’endú amb el triomf el bitllet per a semifinals de l’elit femenina mentre que el conjunt de Barxeta acumula dos victòries seguides i es plena de confiança per a la fase regular

Moltó, Murcianet i Bossio (Barxeta) no van donar opció a l'equip de Castelló.

Moltó, Murcianet i Bossio (Barxeta) no van donar opció a l'equip de Castelló. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El trinquet d'Oliva va acollir una vesprada de dimarts de pilota professional amb dos partides corresponents a la quarta jornada de la Lliga Caixabank 2024, una de pilota masculina i altra de pilota femenina.

Raspall femení

En la partida que donava el tret d’eixida, el conjunt de l’Alqueria d’Asnar, amb Érika, Myriam i Fanni va vèncer amb contundència l'equip de l'Ajuntament de Pedreguer, format per Clara, Natalia i Marina, i certifiquen el seu pas a les semifinals amb un resultat final de 25 per 5.

La partida va tindre més història que el que diu el marcador final ja que va començar amb un equip blau molt batallador. Marina i Natalia van espentar el conjunt de Pedreguer per a endur-se el primer joc. A partir d'eixe moment, l'equip roig va despertar i amb la direcció de Myriam i el bon joc coral van aconseguir tancar la partida i el seu pas a la següent ronda.

Raspall masculí

En la partida masculina, s'enfrontaven l'equip de l'Ajuntament de Barxeta, format per Moltó, Murcianet i Bossio, amb el de l'Ajuntament de Castelló, conformat per Marrahí, Lorja i Momparler.

El duel va tindre un començament molt disputat. Els dos primers jocs van durar més de mitja hora, però ambdós van caure del costat de l’equip roig que, empentats per l’èmfasi i el carisma de Murcianet, van saber temperar més els nervis en els moments decisius.

Amb el 10 per res al marcador i traure per a l’equip de Barxeta, la partida va anar costera baix i es va tancar més ràpidament del que el trio representant de l’Ajuntament de Castelló haguera volgut.

A la fi, partida sabatera que deixa a l’equip de Barxeta amb la confiança pels núvols després de dos partides seguides molt bones que els han permés clavar-se en la lluita per les semifinals.