Previsió de tempestat de tornejos per al cap de setmana

El Trofeu Mestres i el del Genovés estan a l’espera de la resolució del títol i el Nadal de Benidorm de la disputa de la segona semifinal

De la Vega va signar una sensacional actuació en la semifinal del Trofeu Mestres.

De la Vega va signar una sensacional actuació en la semifinal del Trofeu Mestres. / FUNPIVAL

J. CANO

El passat cap de setmana va ser molt intens i de molt bona pilota. Ara, l’activitat professional es relaxa una miqueta amb les partides del dia a dia i serà a partir del divendres quan tornen les partides d’alt voltatge dels tres trofeus que estan marxa.

Trofeu Familia Bataller

El divendres serà el dia en el qual es resoldrà el títol del Trofeu Família Bataller del trinquet del Genovés.

Les semifinals van oferir calç i arena pel que respecta a l’espectacle, perquè una va estar molt decantada mentre que l’altra sí que va transcórrer amb màxima igualtat. Però, el que sí que resulta comú a les dos eliminatòries és que els equips vencedors van deixar clar que estan pletòrics i en gran moment per a jugar. Per tant, s’espera una gran final; amb Badenes i Tonet IV formant de roig per la presència del número u i amb Marrahí i Seve disposats i plenament capacitats a imposar-se en sa casa de Tonet i trencar els pronòsctics, perquè és molt probable que el mitger isca favorit en el vaticini de la càtedra.

Gran final; amb Badenes i Tonet IV formant de roig per la presència del número u i amb Marrahí i Seve (foto).

Gran final; amb Badenes i Tonet IV formant de roig per la presència del número u i amb Marrahí i Seve (foto). / FUNPIVAL

Trofeu Mestres d'escala i corda

Ja en dissabte, en este cas en la modalitat d’escala i corda, conclourà un dels esdeveniments més significatius de l’any: el Trofeu Mestres, que decidirà en el trinquet Pelayo qui són els tres pilotaris més destacats de tota la nòmina professional.

Ací també estan clars els colors:  Puchol IIÁlvaro Gimeno i Carlos lluiran la faixa roja mentre que la blava serà per a De la Vega, Nacho i Monrabal II. El que no està tan clar és quin podria ser el desenllaç de la final. I és que els dos trios van ratllar a gran nivell en les semifinals de dissabte i diumenge.

Puchol II (foto), Álvaro Gimeno i Carlos lluiran la faixa roja mentre que la blava serà per a De la Vega, Nacho i Monrabal II.

Puchol II (foto), Álvaro Gimeno i Carlos lluiran la faixa roja mentre que la blava serà per a De la Vega, Nacho i Monrabal II. / FUNPIVAL

De la Vega, Nacho i Monrabal II van certificar la passada a Pelayo en superar a Marc, Conillet i Hilari mentre que Puchol II, Álvaro Gimeno i Carlos van fer el mateix davant José Salvador, Javi i Guillermo a la Pobla de Vallbona. A més del nivell, els dos equips van sobreeixir per la compenetració entre les línies.

Trofeu de Nadal de Benidorm

En la mateixa modalitat d’escala i corda, el Trofeu Nadal de Benidorm completarà el diumenge la disputa de la segona semifinal. També serà al migdia, ara amb Francés i Santi mesurant les forces davant  Salva Palau i Tomàs II.

Frances.

Frances. / FUNPIVAL