TROFEU MESTRES - CIUTAT DE VALENCIA

Pere Roc, Nacho i Monrabal són els mestres del 2023

El trinquet Pelayo s’ompli per a presenciar la victòria per 60-35 del trio que va vestir amb faixa blava davant Puchol II, Álvaro Gimeno i Carlos, que van rendir per davall de les seues possibilitats

Nacho

Nacho / F. P. V.

J. Cano

Ambient de gala aquest dissabte al trinquet Pelayo amb motiu de la cloenda del Trofeu Mestres - Ciutat de València en la modalitat d’escala i corda, l’esdeveniment per on han passat els pilotaris amb una trajectòria més destacada durant tot un any, principalment en les tres competicions professionals més rellevants, cas de l’Individual, la Lliga i la Copa. I entre totes estes figures, Pere Roc II, Nacho i Monrabal II acaben la temporada amb l’alegria de ser els vencedors de tan prestigiós títol després de superar a Puchol II, Álvaro Gimeno i Carlos per 60-35.

La sessió va començar molt bé a la catedral. El trinquet estava a gom i l’afició desitjosa de passar-s’ho bé i de traure les palmes a passejar. I més si hi havia un motiu, com l’homenatge que es va fer en memòria de Carlos Solaz en els prolegòmens de la partida, amb la seua família posant amb els finalistes al mig del trinquet i rebent una sonora ovació que amablement es va haver de tallar per megafonia perquè es feia interminable.

Monrabal

Monrabal / F. P. V.

Després d’eixe moment preciós va començar la final i els aplaudiments van continuar, ara en reconeixement del bon fer dels sis pilotaris. Pere Roc II, Nacho i Monrabal II van guanyar la reballada i van començar al dau, pegant primer, i es van posar per davant en el marcador, encara que a continuació arribava la igualada per part de Puchol II, Álvaro Gimeno i Carlos.

Així fins que el marcador va reflectir 25 per 30 favorable als després vencedors. El nivell era alt i fins i tot hi hagué algun coixinet volant després d’algun quinze molt lluitat. Va ser en el parcial següent quan el trio de la faixa blava va sumar per primera vegada des del rest, amb Nacho marcant la diferència encara que perfectament secundat per Pere Roc II i Monrabal II.

La partida estava canviant. L’equip que anava per davant jugava molt i el que havia de reaccionar entrava en crisi de rendiment i resultats. Com a conseqüència, l’electrònic s’havia ficat en 25 per 45; quatre jocs de diferència, que vertaderament reflectien la superioritat d’uns i la impotència dels altres.

Pere Roc

Pere Roc / F. P. V.

Puchol II, Álvaro Gimeno i Carlos van reaccionar i millorar en les seues prestacions, amb la qual cosa tornaren els quinzes llargs i els jocs renyits. Però, com Pere Roc II, Nacho Monrabal II no afluixaven ni un poc, la distància es mantenia entre els tres o quatre jocs, que finalment va pujar fins a cinc perquè, en el definitiu, Puchol II, Álvaro Gimeno i Carlos no van aprofitar el val-net a favor per a arribar a 40.

En definitiva, recital per part dels tres vencedors i actuació a ràfegues dels derrotats, que tenen mans per a ratllar prou més del que van fer ahir. 

Hui, Benidorm

La pilota d’elit es trasllada hui fins al trinquet de Benidorm on es jugarà la segona semifinal del Trofeu Nadal.